Barista

Feeling Coffee
Город: Кишинев
Образование: Любое
Опыт работы: Любой
Зарплата: От 10000 До 15000 MDL
График: Полный рабочий день
Место работы: На территории работодателя
Готовы трудоустроить беженцев
1. Descrierea poziției: Ca barista la Feeling Coffee, vei fi responsabil de prepararea și servirea cafelei de specialitate clienților. Veți lucra într-un mediu dinamic și veți avea oportunitatea să înveți și să practici arta preparării cafelei în conformitate cu standardele noastre.

2. Experiența necesară: Preferăm să avem candidați cu experiență anterioară în domeniul cafenelei sau în prepararea cafelei. Totuși, suntem deschiși să luăm în considerare candidați entuziaști și motivați care nu au experiență anterioară, dar sunt dispuși să treacă printr-un curs de formare intensivă.

3. Formare: Dacă nu ai experiență, vei beneficia de un curs de formare oferit de noi, unde vei învăța despre tipurile de cafea, tehnici de preparare, arta latte și altele. Acest curs te va pregăti să lucrezi ca barista la noi într-o cafenea de specialitate.

4. Abilități necesare: Căutăm persoane cu o pasiune pentru cafea și cu abilități excelente de comunicare și servire a clienților. Capacitatea de a lucra într-un mediu aglomerat și de a menține standarde ridicate de igienă și curățenie sunt esențiale.

5. Beneficii: Oferim un mediu de lucru plăcut, o echipă prietenoasă și posibilități de dezvoltare în carieră în domeniul cafelei de specialitate. Salariul va fi discutat în funcție de experiență și abilități.
Телефон:
060124666
Контактное лицо:
Marian Balanici
E-mail:
Сайт:
https://t.me/c/2161205494/6
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть