Tehnolog Industria alimentara (studii superioare)
Motiko
№14902334, 2 decembrie 2024
Oraș:
Chișinău
Studii:
Universitate
Experiența de munca:
De la 2 ani
Salariu:
Nespecificat
Program de muncă:
Full-time
CERINȚE
Studii Superioare, Industria Alimentară (INGINER-TEHNOLOG).
Experiența în muncă – Nu mai puțin de 2-3 ani.
Elaborarea, Actualizarea, îmbunătățirea Rețetelor existente de producere.
Coordonarea fluxului tehnologic, și procesului de producție.
Actualizarea, sau după caz elaborarea documentelor, instrucțiuni tehnologice, standart de firmă.
Cunoștințe în managmentul calității, Naționale și Internaționale.
Instruirea personalului din subordine, în procedurile tehnologice (după caz) și / sau odată cu modificarea acestora.
Identificarea punctelor critice de control.
ABILITĂȚI (specifice funcției)
Cunoștințe în comportamentul aditivilor alimentari.
Cunoașterea Factorilor de influență a producției și măsuri de imbunătățire ex: (Carcteristiristica Microbiolocică, Influența PH, indice deperoxid, Indicatori fizico-chimici, etc.).
Cunoștințe în elaborarea planurilor de igienizare, curățare, dezinfectare, afernte producției ținând cont de specificul produsului.
ABILITĂȚI (PERSONALE)
Disciplina
Comunicare
Receptivitate la solicitarile profesionale
Punctualitate
Rezistenta la efort si stres
Imaginatie culinara
Obtinere de rezultate
PREFERABIL CUNOASTEREA LIMBI STRĂINE (ENGLEZA, RUSA)
PREFERABIL PERMIS DE CONDUCERE (B), MASINĂ PERSONALĂ
GRAFIC DE MUNCĂ LUNI-VINERI 8-17
ANGAJARE ÎN CIMPUL MUNCII, PACHET SOCIAL
SALARIU FIX + BONUSURI Telefon: 079990474
E-mail: production_chief@motiko.eu
Studii Superioare, Industria Alimentară (INGINER-TEHNOLOG).
Experiența în muncă – Nu mai puțin de 2-3 ani.
Elaborarea, Actualizarea, îmbunătățirea Rețetelor existente de producere.
Coordonarea fluxului tehnologic, și procesului de producție.
Actualizarea, sau după caz elaborarea documentelor, instrucțiuni tehnologice, standart de firmă.
Cunoștințe în managmentul calității, Naționale și Internaționale.
Instruirea personalului din subordine, în procedurile tehnologice (după caz) și / sau odată cu modificarea acestora.
Identificarea punctelor critice de control.
ABILITĂȚI (specifice funcției)
Cunoștințe în comportamentul aditivilor alimentari.
Cunoașterea Factorilor de influență a producției și măsuri de imbunătățire ex: (Carcteristiristica Microbiolocică, Influența PH, indice deperoxid, Indicatori fizico-chimici, etc.).
Cunoștințe în elaborarea planurilor de igienizare, curățare, dezinfectare, afernte producției ținând cont de specificul produsului.
ABILITĂȚI (PERSONALE)
Disciplina
Comunicare
Receptivitate la solicitarile profesionale
Punctualitate
Rezistenta la efort si stres
Imaginatie culinara
Obtinere de rezultate
PREFERABIL CUNOASTEREA LIMBI STRĂINE (ENGLEZA, RUSA)
PREFERABIL PERMIS DE CONDUCERE (B), MASINĂ PERSONALĂ
GRAFIC DE MUNCĂ LUNI-VINERI 8-17
ANGAJARE ÎN CIMPUL MUNCII, PACHET SOCIAL
SALARIU FIX + BONUSURI Telefon: 079990474
E-mail: production_chief@motiko.eu
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost transmis cu succes! 🥳
Închide
CV-ul tău a fost transmis cu succes! 🥳