Bucatar sef
Domeniile Panciu (Romania)
№6598937, 15 iunie 2018
Oraș:
Chișinău
Studii:
Medii-speciale
Experiența de munca:
De la 2 pîna la 5 ani
Salariu:
Nespecificat
Program de muncă:
Full-time
Primul complex turistic viti-vinicol din Romania, situat in zona orasului Focsani, judetul Vrancea angajeaza bucatar sef. Complexul turistic va cuprinde: restaurant mediteranian - 120 locuri, wine bar & tasting room - 80 locuri, sala de evenimente/conferinete - 450 locuri, hotel 31 camere, SPA.
Asiguram salariu motivant, cazare si transport.
Cerinte fata de candidat:
- cetatenie romana sau alte documente care va dau dreptul de angajare pe teritoriul UE;
- cel putin 2 ani de experienta ca bucatar sef;
- cunostinta si experienta in crearea meniurilor '' a la carte", meniuri pentru banchete, fise tehnice ale unor preparate noi;
– sa poata coordona bucataria si sa cunoasca toate detaliile acesteia, de la dotari pana la personal;
– sa mentina costurile cu materia prima la un nivel optim;
– sa mentina costurile cu salariatii;
– sa poata gestiona stocul si comenzile pentru necesar;
– să dezvolte meniul in acord cu cerintele de business;
– să aibă capacitatea de a forma noi bucatari;
– să urmareasca respectarea gramajelor si a retetarului sau sa le refaca, atunci când situatia o impune;
– sa fie capabil sa propuna meniuri pentru evenimente (nunti, banchete etc) si necesarul pentru aprovizionarea lor;
– să urmărească si sa respecte normelor igienico-sanitare, a normelor de protecţia muncii;
– sa fie o persoana pozitiva, ponderata, cu atentie distributiva;
– sa mentina bucataria curata si organizata;
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe mail sau telefonic.
Asiguram salariu motivant, cazare si transport.
Cerinte fata de candidat:
- cetatenie romana sau alte documente care va dau dreptul de angajare pe teritoriul UE;
- cel putin 2 ani de experienta ca bucatar sef;
- cunostinta si experienta in crearea meniurilor '' a la carte", meniuri pentru banchete, fise tehnice ale unor preparate noi;
– sa poata coordona bucataria si sa cunoasca toate detaliile acesteia, de la dotari pana la personal;
– sa mentina costurile cu materia prima la un nivel optim;
– sa mentina costurile cu salariatii;
– sa poata gestiona stocul si comenzile pentru necesar;
– să dezvolte meniul in acord cu cerintele de business;
– să aibă capacitatea de a forma noi bucatari;
– să urmareasca respectarea gramajelor si a retetarului sau sa le refaca, atunci când situatia o impune;
– sa fie capabil sa propuna meniuri pentru evenimente (nunti, banchete etc) si necesarul pentru aprovizionarea lor;
– să urmărească si sa respecte normelor igienico-sanitare, a normelor de protecţia muncii;
– sa fie o persoana pozitiva, ponderata, cu atentie distributiva;
– sa mentina bucataria curata si organizata;
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe mail sau telefonic.
Telefon:
Persoana de contact:
Eugen Odainii
E-mail:
Site:
CV-ul a fost trimis cu succes! 🥳
Înregistrează-te acum, pentru a monitoriza statusul CV-ului tău!
Primit
și
Văzut